Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Lana Ivanišević, Ena Janči, Vinka Kugelman, Lucija Lesjak, Mašan Sredanović i Lucija Šimunić dobitnici dekanove nagrade Medicinskog fakulteta u Zagrebu

Datum objave: 3. siječnja 2020.

Medicinski fakultet u Zagrebu dodijelio je dekanove nagrade najboljim studentima, a među nagrađenima su i naši Međimurci i Međimurke: Lana Ivanišević, Ena Janči, Vinka Kugelman, Lucija Lesjak, Mašan Sredanović i Lucija Šimunić.
Nagrade su dodijeljene u 3 kategorije, za najbolji studentski znanstveni rad, za promociju i doprinos ugledu Fakulteta te najuspješnijim studentima medicine na svakoj od šest godina integriranog studija. Mašan Sredanović (2. godina), Lana Ivanišević (4. godina), Ena Janči (4. godina), Lucija Šimunić (5. godina) i Vinka Kugelman (6. godina) nagrađeni su za uspjeh u studiju dok je Lucija Lesjak (2. godina), koja je ove godine osvojila naslov svjetske prvakinje u karateu, dobitnica posebne dekanove nagrade za promociju i doprinos ugledu Medicinskog fakulteta u Zagrebu.
Svi oni bivši su učenici Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu čiji se profesori i djelatnici iznimno ponose njihovim uspjesima, koji su svojevrsno priznanje kvalitetnom radu naše srednje škole.

 
 
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content