Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Odana počast nekadašnjem zamjeniku župana Anđelku Horvatu

Datum objave: 2. siječnja 2020.

Zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat položili su cvijeće te zapalili svijeće na grobu Anđelka Horvata, nekadašnjeg zamjenika župana Međimurske županije koji je iznenada preminuo u novogodišnjoj noći 2011. godine te ostavio veliku prazninu u društvenoj zajednici te funkcioniranju izvršne vlasti u Međimurju.
Dužno poštovanje bivšem su dužnosniku odali minutom šutnje kraj njegova vječnog počivališta u Donjem Kraljevcu, prisjetivši se svega dobroga što je učinio za međimurskog čovjeka.
Ugledni poljoprivrednik iz Donjeg Kraljevca, dugogodišnji predsjednik Udruge za integralnu proizvodnju voća te Udruge rasadničara Hrvatske na dužnost je stupio 6. lipnja 2009. godine nakon održanih lokalnih izbora. Bio je zadužen za resor poljoprivrede, gospodarstva, turizma te malog i srednjeg poduzetništva, a posebnu je brigu vodio o dobrobiti poljoprivrednika te rješavanju problema s kojima su se susretali voćari.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content