Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Pedesetak umirovljenih djelatnika Međimurske županije okupljeno na božićnom druženju

Datum objave: 28. prosinca 2019.

Pedesetak umirovljenih djelatnika Međimurske županije okupilo se povodom tradicionalnog božićnog prijema u organizaciji župana Međimurske županije Matije Posavca i njegovih zamjenika Sandre Herman i Josipa Grivca.
"Želimo vam zahvaliti na vašem dugogodišnjem doprinosu u radu na Županiji te mi je drago što je ovo druženje postalo lijepa tradicija na koju su se svake godine odazovete u velikom broju. Svojim radom, marljivošću i stručnošću postavili ste temelje na kojima je Međimurska županija stasala u jednu od najučinkovitijih i najracionalnijih, najpogodniju regiju za uspješno poslovanje prema Financial Timesu, županiju koja je najuspješnija destinacija kontinentalnog turizma. Ova godina bila je jedna od najuspješnijih godina, godina u kojoj smo pokrenuli brojne projekte te se možemo pohvaliti činjenicom da je Međimurska županija već uobičajeno najveći investitor u Međimurju, a te uspjehe želimo podijeliti s vama. Od 1. siječnja 2020. godine konačno se ostvaruje ideja iz vremena kada ste vi radili u Županiji te će spajanjem Ureda državne uprave i Međimurske županije naše djelovanje postati još efikasnije.", istaknuo je župan Posavec koji je okupljenima uputio čestitku povodom blagdana te im zaželio mnogo zdravlja, sreće i zadovoljstva.
U ime umirovljenih djelatnika obratio se Marijan Vugrinčić koji je zahvalio i izrazio zadovoljstvo što oni kao bivši djelatnici nisu zaboravljeni, kazavši kako ovo druženje za njih ima veće značenje od domjenka: „Hvala vam što nas okupljate jer bez vas ova tradicija sigurno ne bi postojala.“ Naši umirovljenici poručili su da još uvijek pozorno i s ponosom prate zbivanja u Međimurju koje se razvija i kreće u dobrom smjeru te su zahvalili mlađim generacijama istaknuvši da su im oni uvijek na raspolaganju.
Zamjenica Sandra Herman zaželjela im je ugodne novogodišnje blagdane te je uputila želju da se sljedeće godine ponovno okupe u istom sastavu, a nakon dobrih želja uslijedilo je druženje ispunjeno smijehom, prisjećanjem na lijepe trenutke i uspomene. Prisjetili su se i brojnih kolega koji više nisu s njima, a posebice Josipa Črepa koji je s posebnim veseljem dolazio na njihove susrete.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content