Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zlatne ruke u zlatnim godinama - korisnici Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu predstavili unikatne radove

Datum objave: 17. prosinca 2019.

U Domu za starije i nemoćne osobe u Čakovcu otvorena je Božićna izložba ručnih radova. Tradicija je to kojom korisnici doma potvrđuju da godine nisu prepreka kreativnosti, ali i da im je predbožićno vrijeme, vrijeme darivanja i ljubavi, najveća inspiracija u radu. Ravnateljica Štefica Martinez pohvalila ih je što su i ovoga puta uspješno savladali tehnike izrade te zaključila kako na ovaj način predstavljaju ustanovu u najboljem svjetlu, potvrđujući da u njoj vlada mir, sreća i zadovoljstvo.
Unikatne radove razgledao je župan Međimurske županije Matija Posavec te korisnicima zaželio puno ljubavi, zdravlja i sretnih trenutaka u najljepše doba godine, dok je pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić-Grlač izrazila zadovoljstvo što su radne terapije korisnika uspješne, a rukotvorine iz godine u godinu sve ljepše i preciznije izrađene. U predblagdanskom raspoloženju bili su i predsjednik Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu Zvonko Golub, osoblje i brojni korisnici doma.
Budući da je Dom za starije i nemoćne osobe u Čakovcu u procesu energetske obnove, već iduće godine njegovi korisnici i djelatnici boravit će u kvalitetnijoj, ljepšoj i ugodnijoj verziji Doma koji će nakon više od 40 godina biti obnovljen u vanjskom i unutarnjem dijelu.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content