Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

3 dive upotpunile glazbeni spektakl „21. Božić u Nedelišću“u organizaciji PZ Josip Vrhovski

Datum objave: 15. prosinca 2019.

Događaj koji se svake godine s nestrpljenjem iščekuje, „Božić u Nedelišću“ u organizaciji Pjevačkog zbora Josip Vrhovski, održan je po 21. put na treću nedjelju došašća, 15. prosinca 2019. godine.
Dašak radosti i čarolije Božića, uz PZ Josip Vrhovski i orkestar pod ravnanjem Branimira Magdalenića, donijele su 3 dive – Evelin Novak, Renata Sabljak i Katarina Toplek, a prekrasan program obogatili su sopranistica Ines Ceilinger, Dječji zbor Josip Vrhovski, KUU Seljačka sloga Nedelišće te plesnom točkom Edita Gorski. Koncertu su nazočili i župan Međimurske županije Matija Posavec sa zamjenicom Sandrom Herman te predsjednik Skupštine Međimurske županije Mladen Novak, a program su i ove godine vodili Lejdi Oreb i Matko Buvač. Velik ponos i zahvale svim izvođačima uputila je predsjednica PZ Josip Vrhovski Ivanka Novak, a načelnik Općine Nedelišće Darko Dania istaknuo je da je ova glazbena svečanost prerasla u tradiciju zahvaljujući kojoj se duh Božića prenosi diljem Međimurja čemu svjedoči ispunjena dvorana SGC-a Atonu u Nedelišću.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content