Međimurje Europska regija sporta za 2022.
-0.7 °C
1028.0 hPa
71 %

Priopćenje Antikorupcijskog povjerenstva Međimurske županije od dana 7. 11. 2019. godine

Datum objave: 13. prosinca 2019.

U svezi izjave Branimira Bunjca u listu „Međimurske novine“ o navodnom nepotizmu u JVP Čakovec prilikom zapošljavanja vozača koji, prema njegovim tvrdnjama, ne zadovoljava uvjete natječaja te da je o istom podnio prijavu i Antikorupcijskom povjerenstvu Međimurske županije, ovim se priopćenjem obavještava javnost da Antikorupcijsko povjerenstvo Međimurske županije do četvrtka 7. studenog 2019. godine, suprotno tvrdnjama gospodina Branka Bunjca, nije zaprimilo niti jednu prijavu u svezi bilo kakvog oblika nepotizma u JVP Čakovec vezanu uz naveden slučaj.

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za subotu, 22. siječnja 2022. - Danas cijepljenje bez najave u Murskom Središću
Javni poziv za uvid u spis predmeta - BORNA LULIĆ
Gospodarsko-socijalno vijeće Međimurske županije obilježava Dan socijalnog partnerstva
Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 21. siječnja 2022. - Sutra cijepljenje bez najave u Murskom Središću