Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sveti Nikola darivao djecu u božićnom vlaku – nikad veselija vožnja od Čakovca do Donjeg Kraljevca!

Datum objave: 7. prosinca 2019.

Nema veće radosti od dječjeg osmjeha, a upravo blagdansko vrijeme, vrijeme darivanja i ljubavi, naše najmlađe najviše usrećuje. Jedan od takvih trenutaka mnogi su doživjeli u subotu poslijepodne kada ih je na Glavnom željezničkom kolodvoru u Čakovcu dočekao božićni vlak. Tin-express svake godine putuje na relaciji Čakovec – Donji Kraljevec i natrag, prevozeći pritom djevojčice i dječake smještene kod udomiteljskih obitelji te naravno, njihove udomitelje. Međimurska županija dugi niz godina u suradnji s Hrvatskim željeznicama i Centrom za socijalnu skrb Čakovec na ovaj način ispunjava dječja srca, a da bi dojam bio potpun, pobrinuo se sveti Nikola. Omiljeni svetac u božićni ambijent vlaka stigao je punih vreća poklona, a oni najmlađi su mu u znak zahvalnosti iz sveg glasa i zapjevali.
Veseloj družini pridružila se zamjenica župana Sandra Herman te svim prisutnima zaželjela da blagdane provedu u miru, zdravlju i sreći, u krugu svojih najmilijih.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content