Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U Zagrebu održan 7. sastanak projektnog tima i prvi masterclass za socijalna poduzeća

Datum objave: 3. prosinca 2019.

U Zagrebu je 27. i 28. studenog 2019. godine održan 7. sastanak projektnog tima projekta INNO-WISEs koji polako ulazi u svoju završnicu. Na dnevnom redu našao se pregled provedbe pilot aktivnosti, odnosno testiranje platforme za socijalna poduzeća, pregled provođenja projekta i određivanje načina pripreme za završetak projekta sljedeće godine.
Paralelno sa sastankom projektnog tima, održan je masterclass za odabrani broj socijalnih poduzeća iz regija koje sudjeluju u projektu, na temu "Dizajnersko razmišljanje - Rješavanje problema i disciplina poslovnog upravljanja koja vam omogućava da postanete vođa promjena u transformacijskom kontekstu".
Podsjećamo da je projekt INNO-WISEs financiran sredstvima Europske unije, programa INTERREG CENTRAL EUROPE u vrijednosti 17 milijuna kuna. Projekt će poboljšati kapacitete socijalnih poduzeća kako bi omogućili pružanje kvalificiranih radnih mjesta za skupine u nepovoljnom položaju. Projekt će razviti rješenja za primjenu ključnih tehnologija i upravljačkih modela u sektoru socijalnog poduzetništva. Ujedno će stvoriti okvir za upravljanje znanjem, fleksibilnu digitalnu komunikacijsku platformu i programe obuke. Projekt povezuje aktere iz socijalno uključenih poduzeća, istraživanja, tehnoloških stručnjaka i relevantnih javnih tijela.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content