Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obavijest o Javnom pozivu za sufinanciranje rada uzgojnih udruženja u području stočarstva

Datum objave: 18. studenoga 2019.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni poziv za sufinanciranje rada uzgojnih udruženja u području stočarstva u 2019. godini.
U Državnom proračunu u tu je svrhu osigurano 2.000.000 kn. Cilj sufinanciranja uzgojnih organizacija u području stočarstva je podrška institucionalnom, organizacijskom i programskom razvoju uzgojnih organizacija u području stočarstva.
Sufinancira se provođenje postupaka ispitivanja proizvodnosti i testiranja u svrhu procjene uzgojne vrijednosti, unaprjeđenja i očuvanje pasmina i vrsta domaćih životinja. Korisnici potpore moraju imati suglasnost Ministarstva poljoprivrede za bavljenje uzgojem uzgojno valjanih životinja, a djeluju na nacionalnoj razini kao uzgojne udruge i uzgojni savezi.
Udio koji sufinancira Ministarstvo za provođenje programa rada uzgojnih organizacija iznosi do 80.000,00 kuna za uzgojne udruge i do 220.000,00 kuna za uzgojne saveze.
Rok za dostavu dokumentacije je do 25.11. 2019.
Više informacija ovdje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content