Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

ERASMUS za mlade (nove) poduzetnike

Datum objave: 13. studenoga 2019.

ACT Grupa i Tehnološko-inovacijski centar Međimurje pozivaju vas na predavanje:

ERASMUS ZA MLADE (NOVE) PODUZETNIKE

koje će se održati u srijedu, 20. studenog 2019. godine, s početkom u 10:30 sati
u multimedijalnoj dvorani  Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B, Čakovec.

Erasmus za mlade (nove) poduzetnike je program razmjene u kojem sudjeluju novi poduzetnici koji su odlučili pokrenuti vlastito poduzeće ili su ga već pokrenuli unutar protekle tri godine te iskusni poduzetnici koji su vlasnici ili vode malo ili srednje poduzeće u jednoj od zemalja sudionica, a djeluju duže od tri godine.
Kao novom poduzetniku, sudjelovanje u ovom programu pruža se pogodnost pristupa novim tržištima, međunarodne suradnje te potencijalne prilike za suradnju s inozemnim partnerima. Poduzetniku domaćinu pružena je pogodnost profitiranja od novih ideja koje donosi motivirani novi poduzetnik. Osim spomenutih pogodnosti, novom poduzetniku Europska komisija jednim dijelom financijski olakšava razmjenu, a što uključuje financiranje troškova putovanja i boravka u zemlji poduzetnika domaćina. Financijska potpora se obračunava mjesečno, a odražava ukupni životni trošak u zemlji boravka. Boravak je moguć u razdoblju od 1 do 6 mjeseci uz mogućnost podjele u tjedne intervale, pod uvjetom da trajanje ne premaši ukupan broj od 12 mjeseci. Program je provođen kroz projekt Social Entrepreneur Exchange and Development (SEEDplus) kojeg koordinira mreža EUCLID, a dio je programa Erasmus za mlade (nove) poduzetnike. Razmjene se provode kontinuirano do završetka programa 2021. godine.
Jedna od lokalnih kontakt točaka u Hrvatskoj je ACT Grupa iz Čakovca. Za više informacija o prijavi i strukturi programa možete se obratit na renata.glad@act-grupa.hr ili na tel. broj 098 1672 591. 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content