Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Udruga mladih Mali Mihaljevec i ove godine organizirala Veselu školu nogometa za 170 mališana

Datum objave: 31. kolovoza 2019.

Sportski tereni Nogometnog kluba Mali Mihaljevec ovoga su tjedna ispunjeni dječjom igrom i brojnim događanjima zahvaljujući Veseloj školi nogometa koju 7. godinu za redom organizira Udruga mladih Mali Mihaljevec. Više od 170 djevojčica i dječaka u dobi od 2 do 12 godina sudjelovalo je od 26. do 30. kolovoza 2019. godine u zanimljivim aktivnostima, a o njima je brinulo 24 educirana trenera.
Predsjednik Udruge mladih Mali Mihaljevec Filip Mikolaj  zahvalio je svima koji su i ove godine bili dijelom vesele škole nogometa i svima koji su pomogli u organizaciji.
Djeca iz cijelog Međimurja uživala su zabavnim igrama s loptom, a posebna pozornost posvećena je i razvoju motoričkih sposobnosti djece. Pored sporta, polaznici škole upoznali su se sa svakodnevnim radom policijskih službenika i vatrogasaca zahvaljujući pripadnicima Policijske uprave Međimurske te Javne vatrogasne postrojbe Grada Čakovca, DVD-a Čakovec i mjesnog DVD-a Mali Mihaljevec koji su ih posjetili.
Svim sudionicima škole dodijeljena su priznanja, a samom zatvaranju nazočio je načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović  i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je pohvalio odličnu organizaciju   Udruge mladih Mali Mihaljevec te je posebno zahvalio Tatjani Mesarić, idejnoj začetnici projekta.
Međimurska županija, općina Sveti Juraj na Bregu kao pokrovitelji te brojni sponzori omogućili su da i ovogodišnja petodnevna Vesela škola nogometa bude besplatna za svu djecu.
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content