Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

ŽRK Zrinski tradicionalnim turnirom čuva uspomenu na Željka Golika- Bracu

Datum objave: 30. kolovoza 2019.

Ženski rukometni klub “Zrinski” već tradicionalno organizira  “Međunarodni memorijalni turnir Željko Golik – Braco“ u spomen na velikog i neprežaljenog čakovečkog i hrvatskog trenera, rukometaša našeg Željka Golika ili kako su ga svi zvali Braco.
Željko je bio poznat po svojoj ustrajnosti i upornosti u radu s mladima, bio je entuzijast i stručnjak kakvih je malo, a naš ŽRK Zrinski Čakovec kao trener uveo je u Prvu državnu ligu. Njegovi prijedlozi su se slušali i provodili u dijelo jer su ga jednako cijenili sportaši, treneri , sportski djelatnici, ali i navijači. Hvala mu na svemu.“, prisjetio se velikog prijatelja i trenera Đuro Bel, dopredsjednik ŽRK Zrinski.
Župan Međimurske županije Matija Posavec, zahvalio je svima koji su organizirali ovaj turnir u spomen na Željka Golika- Bracu kako bi  u prvi plan stavili, ono na čemu je Braco uvijek inzistirao, a to je druženje i prijateljstvo kroz rukomet.  Potporu turniru dali su i  Miljenko Topličanec, predsjednik Međimurskog rukometnog saveza te Bojan Ružić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Čakovec.
 
Ove godine zlato je osvojila ekipa RK Zelene Doline Žalec, srebro je pripalo  ŽRK Sesvete Agroproteinka, broncu je osvojila ekipa ŽRK Koka Varaždin, a 4.mjesto ŽRK Zrinski Čakovec.
i turnir

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content