Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Preložanka Esmeralda Slaviček predstavlja Međimurje na izboru ljepote Miss Hrvatske

Datum objave: 30. kolovoza 2019.

Nakon izbora za Miss Međimurja održanog u Prelogu početkom lipnja, Esmeralda Slaviček, koja je ponijela ovogodišnju krunu najljepše Međimurke predstavljat će našu županiju na izboru ljepote Miss Hrvatske za Miss svijeta koji će biti održan u subotu, 31. kolovoza 2019. godine na Malom Lošinju.
Rodom iz Preloga, ova 21-godišnja mlada Međimurka uspješna je studentica psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Na izbor za Miss Međimurja prijavila se neplanirano i iz znatiželje, a odluka se pokazala ispravnom jer pored toga što je pobijedila na regionalnom natjecanju, Esmeralda je pokazala da pored ljepote ima i brojne talente. Tijekom priprema za izbor, među 14 finalistica, osvojila je visoke bodove u nekoliko kategorija kroz koje su se djevojke natjecale – 2. mjesto u kategoriji talent, 3. mjesto u kategoriji intervju i 3. mjesto u kategoriji sport i fitness.
Uoči njenog odlaska na završnicu izbora ljepote potporu joj je pružila i zamjenica župana Sandra Herman poželjevši joj uspješan nastup, ali i što više lijepih i vrijednih trenutaka po kojima će pamtiti ovaj događaj. „Izbor ljepote nije samo promocija ljepote već i Međimurja i naših vrijednosti, a Esmeralda nas odlično predstavlja od samog početka izbora na čemu joj zahvaljujemo. Važnost dobre promocije našeg kraja potvrdila se i prošle godine, kada je Međimurska županija bila domaćin nacionalnog izbora za Miss i kada je cijela Hrvatska imala priliku vidjeti ljepote našeg kraja.“, poručila je zamjenica Sandra Herman dodavši da Esmeraldi želi puno uspjeha, ali i da je svojim ponašanjem i dostignućima pokazala da je već sada prava pobjednica.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content