Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Čestitka župana Matije Posavca povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja

Datum objave: 5. kolovoza 2019.

„Danas slavimo jedan od najvažnijih dana novije hrvatske povijesti - 24. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Oluja“ kojom je oslobođen najveći dio tada okupiranog teritorija.
S velikim ponosom prisjećamo se trenutaka kada su građani naše Domovine, ujedinjeni u osjećaju sreće i zajedništva, slavili dan koji je označio jedan novi početak, pružio im toliko potrebnu vjeru u bolju budućnost te otvorio put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje. Za to su najzaslužniji oni koji su platili najvišu cijenu, oni koji nikada ne smiju biti zaboravljeni i oni kojima najviše dugujemo - hrvatski branitelji. Dugujemo im vječnu zahvalnost zbog koje imamo obavezu, ali i potrebu građankama i građanima Republike Hrvatske kontinuirano stvarati uvjete za dostojanstven i sretan život.

Drage Međimurke i Međimurci, najiskrenije vam čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja."
              

ŽUPAN

Matija Posavec, mag. ing.

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content