Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U okviru terenske nastave brojni vrtićaraci i školaraci posjetili Međimursku županiju

Datum objave: 27. lipnja 2019.

Terenska nastava kao koristan i potreban način stjecanja praktičnih znanja, dio je odgojno-obrazovnog procesa. U okviru redovne nastave učenici i učenice, ali i vrtićarci, i ove su godine posjećivali Međimursku županiju. Tradicionalan je to način upoznavanja onih najmlađih s djelokrugom i osnovama funkcioniranja jedne ovakve institucije s kojom su se pobliže upoznali učenici Osnovne škole Kotoriba, Osnovne škole Pribislavec, Osnovne škole Macinec, Osnovne škole Belica, II. OŠ Čakovec te vrtićarci iz dječjih vrtića Cvrčak i Vjeverica u pratnji odgojitelja i profesora.
Znatiželjni mališani mogli su postaviti pitanja županu Međimurske županije Matiji Posavcu, njegovim zamjenicima Sandri Herman i Josipu Grivcu ili pročelnicima Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport i Ureda za poslove župana Blaženki Novak i Vesni Haluga te višoj stručnoj suradnici za financijske i pravne poslove te EU projekte Aleksandri Ličanin. Školarci su ponovili gradivo te s predstavnicima Županije razgovarali o povijesti i znamenitostima Međimurja, dok su oni nešto mlađi upijali informacije koje će kada krenu u školu tek detaljnije razraditi.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content