Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Graditeljska škola Čakovec domaćin 44. regionalne Domijade

Datum objave: 13. travnja 2019.

Graditeljska škola Čakovec i učenički dom škole, u subotu 13. travnja bili su domaćin 44. regionalne Domijade učeničkih domova sjeverne Hrvatske. Domijada obuhvaća smotru sportskih i kulturnih dostignuća učenika, a u dvorani Graditeljske škole, Ekonomske i trgovačke škole Čakovec te Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću tristotinjak sudionika snage je odmjerilo u odbojci, košarci, šahu, stolnom tenisu, badmintonu i malom nogometu. Drugi, kulturno-umjetnički dio natjecanja održat će se u Kutini.
Dobrodošlicu je učenicima i njihovim voditeljima zaželio ravnatelj Graditeljske škole Čakovec Zvonko Ladić te ujedno predstavio školski kompleks. Sportsko natjecanje učenika srednjih škola iz Bjelovara, Ivanić Grada, Križevaca, Varaždina, Virovitice, Garešnice i Čakovca otvorio je zamjenik župana Josip Grivec. Natjecateljima je poželio ugodno druženje i uspješne rezultate, uz nadu da će iz Čakovca i Međimurja ponijeti lijepe uspomene.  
Upravo poticanje druženja, prevencija rizičnih oblika ponašanja i vrednovanje dostignuća učenika iz učenički domova, razlozi su pokretanja i ciljevi održavanja Domijade.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content