Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Peti sastanak koordinacijskog tima projekta INNO-WISEs u Milanu, Italija

Datum objave: 26. ožujka 2019.

Dana 24. i 25. ožujka. 2019. godine održan je 5. po redu sastanak koordinacijskog tima projekta ,,INNO-WISEs”. Voditelj projekta Fondacija politehničkog veleučilišta ugostila je preostalih 11 partnera iz 5 država članica EU-a u Milanu, među kojima su bili i predstavnici Međimurske županije.
Na početku sastanka, projektni partneri ukratko su se osvrnuli na dosadašnji rad i aktivnosti. Nakon osvrta na prethodno razdoblje, krenulo se sa prijedlozima i raspravama u svezi nadolazećeg razdoblja. Veći dio sastanka bio je posvećen ICT platformi, njenoj uspostavi, funkcionalnosti i implementaciji.  Projektnim partnerima predstavljena je i aktivnost ACT grupe pod nazivom trening „licem u lice“, koji će se provesti na lokalnoj razini a materijali će potom biti učitani na spomenutu platformu.
Upravo ovaj sastanak od velike je važnosti za sve projektne partnere, iz razloga što je održan na samoj polovici provedbe projekta, a samim time omogućio je partnerima da zajednički riješe nedoumice te postignu dogovor u svezi daljnjeg tijeka rada. Slijedeći sastanak je predviđen za 17. i 18. lipnja 2019. godine.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content