Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Natječaj za program EUREKA u 2019. godini

Datum objave: 15. ožujka 2019.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje poziv za međunarodne suradničke projekte u 2019. godini iz programa EUREKA.
Prvi rok za dostavu projektnih prijava je 6. svibnja 2019., a drugi rok za dostavu projektnih prijava je 2. rujna 2019. godine.
Primarni cilj programa EUREKA je potaknuti tvrtke na ulaganje u aktivnosti istraživanja i razvoja te na taj način jačati njihov inovacijski kapacitet.
Program EUREKA pruža potporu visokokvalitetnim, tržišno usmjerenim projektima istraživanja i razvoja kako bi stvorila temelje za međunarodni tržišni plasman i osnažila europsku tehnološku konkurentnost.
Vrste projekata:

  1. EUREKA mrežni projekti
  2. Eurostars
  3. EUREKA klasteri

 
Budući da su EUREKA projekti međunarodne suradnje, minimalni broj zemalja uključenih u projekt su dvije zemlje članice inicijative. Partneri na projektu moraju biti iz najmanje dvije različite zemlje. Popis zemalja članica dostupan je na www.eurekanetwork.org
Više informacija možete pronaćI OVDJE.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content