Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održana 25. sjednica Upravnog odbora Zaklade ''Dr. Vinko Žganec''

Datum objave: 27. veljače 2019.

Upravni odbor Zaklade na svojoj 25. sjednici,  održanoj u utorak, 26. veljače 2019., jednoglasno  je usvojio   Izvješće o radu Zaklade za 2018. godinu . Izvješće  se upućuje, Upravitelju Zaklade Matiji Posavcu i Zakladniku Skupštini  Međimurske županije, na daljnje postupanje.
U nastavku sjednice, nakon rasprave o načinu i kriterijima prema kojima će se u 2019. godini dodjeljivati potpore, dogovoreno je slijedeće:
Zaklada će raspisati otvoreni javni poziv za dodjelu potpora:
- učenicima srednjih škola i studentima visokoškolskih ustanova prema socijalnom kriteriju
- studentima doktorskih studija za financiranje istraživanja, pripremu doktorskih radova i    
   troškove obrane doktorske disertacije
Odluke o tekstu javnog poziva, datumu objave i iznosima potpora biti će doneseni na idućoj sjednici Upravnog odbora time da se javni poziv mora objaviti na web stranicama Zaklade najkasnije do kraja ožujka.
Podsjećamo da tijekom cijele godine Zakladi možete uputiti zamolbu za dodjelu novčane pomoći  iz sredstava interventne pomoći, a  ''… u slučaju nastanka iznimno teških socijalnih prilika koje bi mogle ugroziti nastavak školovanja te u svrhu sufinanciranja natjecanja i različitih vrsta stručnih usavršavanja. Dodjeljuje se učenicima srednjih škola i  redovnim studentima visokoškolskih ustanova. Jednom korisniku se tijekom godine može dodijeliti maksimalan iznos do 3.000,00 kn.''
Upravni odbor Zaklade koristi priliku zahvaliti svim donatorima koji su tijekom 2018. godine svojim donacijama pomogli radu Zaklade.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content