Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Informativna radionica u sklopu Javnog natječaja za financiranje programa/projekata udruga Međimurske županije

Datum objave: 25. veljače 2019.

Međimurska županija objavljuje poziv na informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje u sklopu Javnog natječaja za financiranje programa/projekata udruga Međimurske županije iz područja prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama, ljudskih prava, demokratizacije, razvoja civilnog društva i zaštite životinja u 2019. godini.
Informativna radionica će se održati u ponedjeljak, 4.ožujka 2019.godine s početkom u 10 sati u Velikoj vijećnici Međimurske županije, Ruđera Boškovića 2, Čakovec.
Cilj radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima Javnog natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i odabir programa/projekata.
Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebna je prijava putem e-pošte maja.odrcic@medjimurska-zupanija.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime osobe/a koja/e će sudjelovati na radionici te naziv udruge. Sudjelovati mogu najviše dva predstavnika udruge.
U obzir će se uzimati prijave pristigle do 1. ožujka 2019

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content