Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Izabrani najbolji rukometaši u 2018. godini

Datum objave: 21. veljače 2019.

Izbor najboljeg rukometaša, najbolje rukometašice, perspektivnog mladog sportaša i sportašice te rukometnog trenera u 2018. godini održan je danas u zgradi Scheier. Rukometni savez Međimurja dodjeljuje ovu nagradu već četiri godine, a predsjednik Rukometnog saveza Međimurja Miljenko Topličanec čestitao je svim nominiranim i nagrađenim sportašima. "Na prijedlog rukometnih klubova, sportski novinari biraju najbolje od najboljih te je svake godine sve više rukometaša u konkurenciji. U Međimurju se ponosimo velikim brojem sportaša koji se bave rukometom, a naši klubovi ostvaruju odlične rezultate.", rekao je predsjednik Topličanec te dodao kako se nada da će sljedeće godine imati još veće” slatke muke” pri izboru najboljih.
Igrač Rukometnog kluba Prelog Igor Krajner izabran je za najrukometaša, dok je najbolja rukometašica Lea Vukojević, članica Ženskog rukometnog kluba Zrinski. Noa Hranjec (RK Prelog), Jan Kos (MRK Čakovec), Laura Radek (ŽRK Zrinski) i Lara Obadić (ŽRK Prelog) primili su priznanja za perspektivne rukometaše, vratar Hrvatske rukometne reprezentacije u kolicima Nikola Bistrović nagrađen je za najboljeg rukometaša s invaliditetom, a najbolji trener u 2018. godini je Goran Mrđen, trener ŽRK Zrinski.
Priznanja najboljima uz predsjednika Saveza Topličanca podijelili su članovi Upravnog odbora Ljubica Vrbančić, Radovan Farkaš i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je izrazio velik ponos i čestitke sportašima: "Vašu borbenost i trud treba poštovati i vrednovati, a zahvaljujući vašim uspjesima daleko se čuje za naše Međimurje koje je mala sredina, ali rasadnik velikih talenata te perspektivnih sportaša. Svima nama dajte primjer i motivaciju da treba marljivo raditi i iskoristiti pozitivne strane života."
Učenici Umjetničke škole Miroslava Magdalenića glazbom su upotpunili događaj.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content