Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Nakon Beča turistička ponuda Međimurja predstavljena i u Ljubljani

Datum objave: 6. veljače 2019.

Nakon nastupa na najvećem austrijskom turističkom sajmu Ferienmesse, Međimurska županija svoje je turističke potencijale predstavila i na 30. Alpe Adria turističkom sajmu koji se od 30. siječnja do 2. veljače održavao u Ljubljani.
„Zajedno s hrvatskim i mađarskim partnerima, kao dio aktivnosti u projektu Attractour dobili smo priliku predstaviti naše turističke potencijale na ciljanim tržištima Austrije i Slovenije. Dojmovi su odlični, a slogan „Međimurje u pokretu“ privlačan je našim susjedima koji su poseban interes iskazali za cikloturizam, odnosno za 700 kilometara naših biciklističkih staza. Veseli nas i činjenica da su brojni posjetitelji sajma čuli i za LifeClass Terme Sveti Martin i njihov „svijet zdravih užitaka“ – izjavio je po povratku projektni menadžer Marko Puškadija.
Nastup i prezentacija Međimurja ostvareni su u sklopu projekta Attractour koji je u iznosu od 85% sufinanciran iz Programa prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska za programsko razdoblje 2014. – 2020. U okviru istog projekta na prostoru bivše čakovečke vojarne objekt nekadašnje stražarnice u potpunosti je revitaliziran te danas nosi naziv Međimurska palača turizma, a u njemu se, nakon petnaestak godina podstanarstva, smjestila Turistička zajednica Međimurske županije.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content