Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održano 4. Prvenstvo Međimurja u malom nogometu

Datum objave: 6. siječnja 2019.

U prepunoj sportskoj dvorani  NGC „Aton“ ispred više od 1400 gledatelja, održano je finale u 4. Klupskom  prvenstvu Međimurja na mantinele.
U proteklih 14 dana, sportska dvorana Aton u Nedelišću bila je mjesto jedne lijepe sportske priče, a sve što se događalo u subotu poslijepodne i navečer sumiralo je ono najbolje od sporta, ugođaja i doživljaja. Šest utakmica u sve tri kategorije i dvije revijalne utakmice.
Čak 55 ekipa, 114 utakmica, puna dvorana gledatelja na 4. klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele u malom nogometu na umjetnoj travi, podržao je i podijelio medalje najboljima međimurski župana Matija Posavec i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljaić.
Naslov prvaka i ove je godine osvojila ekipa NK Polet iz Svetog Martina na Muri pobjedivši u finalu NK Dinamo iz Domašinca, u kategoriji veterana najbolja je NK Sloga Čakovec, a pobjednik U14 su nogometaši nogometne škole Međimurje – Čakovec 1.
Najbolji vratar turnira u seniorskoj konkurenciji je Dino Jambres, najbolji strijelac sa 18 postignutih golova Dejan Mezga, a najbolji igrač prvenstva Alen Herceg.
 
Čestitke svima!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content