Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Blagdansko druženje s umirovljenicima Međimurske županije

Datum objave: 30. prosinca 2018.

Da se umirovljenici, nekadašnji zaposlenici Međimurske županije, rado sjećaju svojih radnih dana, ali da i Županija misli na njih, potvrdilo je tradicionalno druženje koje su povodom božićnih i novogodišnjih blagdana organizirali župan Međimurske županije Matija Posavec te zamjenici Sandra Herman i Josip Grivec.
Dragi umirovljenici, svojim znanjem i radom zaslužili ste veliko poštovanje i ostavili dobar primjer mlađim generacijama. Zahvaljujući Vama Međimurska županija danas se izdvaja u Hrvatskoj kao institucija čiji se rad i funkcioniranje često ističu kao primjer. Hvala Vam sto ste i dalje uz nas te se nadamo da ste zadovoljni svime sto činimo.“, rekao je župan Posavec te im je zaželio sretne i blagoslovljene blagdane, puno zdravlja, sreće i mira u zasluženoj mirovini.
U ime umirovljenika obratio se Marijan Vugrinčić koji je zahvalio županu i zamjenicima što se sjete nekadašnjih djelatnika i odvoje svoje vrijeme za druženje. Istaknuo je da svi oni i dalje prate djelatnosti Županije te je pohvalio rad, aktivnosti i upornost novih generacija.
Druženje ispunjeno sjećanjima, anegdotama i smijehom završilo je podjelom poklona.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content