Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zbor baptističke crkve Mačkovec prekrasnim koncertom prenio radost Božića

Datum objave: 19. prosinca 2018.

Božićno raspoloženje u Međimurju svojim radosnim zvucima i ove godine širi Zbor baptističke crkve Mačkovec, koji je u utorak, 18. prosinca u Centru za kulturu Čakovec održao koncert „Radost Božića. Sačinjen od tridesetak međimurskih pjevača i renomiranih glazbenika regije, Zbor je ovim nastupom zaokružio velikih 20 godina održavanja adventnih i božićnih koncerata u našoj Županiji.
Pod ravnanjem pastora za misiju i glazbu Branka Kovačevića i Anje Kovačević, izveli su dvadesetak božićnih duhovnih pjesama i raspjevali ispunjenu dvoranu, a program je upotpunio gost, pastor baptističke crkve Daruvar, Ivan Špičak. Energičnim nastupom publiku je oduševio dječji zbor. „Božić je vrijeme darivanja te smo se marljivo i s puno ljubavi pripremali da podijelimo radost Božića. Glazbom želimo podsjetiti na značaj i vrijednost Božića te želimo da se upravo ta duhovna ideja prenese na našu svakodnevicu i donese nam mir i bolji život.“, istaknuo je pastor Kovačević te poželio svima sretne i blagoslovljene blagdane.
Koncertu su prisustvovali župan Međimurske županije Matija Posavec i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Međimurske županije Sonja Tošić Grlač, a saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač istaknuo je kako se nada da će koncerti Zbora baptističke crkve Mačkovec ostati dugogodišnja tradicija Međimurja.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content