Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Veseli božićni vlak i ove godine usrećio stotinjak djece

Datum objave: 16. prosinca 2018.

Međimurska županija povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana daruje i uveseljava djecu koja su smještena kod udomiteljskih obitelji, te je tako i ove subote u suradnji s Hrvatskim željeznicama i Centrom za socijalnu skrb Čakovec organizirala posebni božićni vlak, Tin Ekspress. 
Vesela vožnja od Glavnog kolodvora u Čakovcu do Donjeg Kraljevca i nazad ove godine, u božićnom vlaku popunjenom do posljednjeg mjesta, trajala je oko jedan sat. S Djedom Božićnjakom družilo se 95 mališana, koji su pjevali božićne pjesme, plesali i uživali u slatkim božićnim paketima. Posebno su uživala djeca kojima je ovo bila prva vožnja vlakom. Ni mališani ni obitelji nisu ostali ravnodušni na lijepo provedeno subotnje poslijepodne. 
Djeci i roditeljima pridružila se i zamjenica župana Sandra Herman koja je zajedno s Melitom Novak - Ban iz Centra za socijalnu srb Čakovec, pozdravila nazočne, kazavši kako joj je ovo jedan od najdražih projekata koji već četrnaestu godinu provodi Međimurska županija i kojim se nastojalo uljepšati predbožićne dane najmlađima. Svi su se složili da je Međimurska županija još jedanput  pokazala skrb za svoje najmlađe stanovnike priuštivši im i ove godine izlet za pamćenje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content