Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Čarolija božićnih blagdana u Domu za starije i nemoćne osobe u Čakovcu

Datum objave: 16. prosinca 2018.

U Domu za starije i nemoćne osobe u Čakovcu, više od tri desetljeća korisnici Doma pripremaju tradicionalnu izložbu božićnih radova koje izrađuju tijekom cijele godine.
Sati i sati rada uloženi su u naizgled male, ali posebne uratke kojima su ispričane najljepše životne priče, nacrtani nezaboravni događaji i isprepleteni brojni životni trenuci s kojima su se susreli.
Slike, unikatni radovi, pleteni predmeti, posebno napisane pjesme, jaslice…  dio su izložaka predstavljenih na tradicionalnoj božićnoj izložbi koju su, uz druženje s umirovljenicima i djelatnicima s posebnim zanimanjem u nazočnosti ravnateljice Štefice Martinez razgledali župan Međimurske županije Matija Posavec i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić Grlač.
Uz pokoju ispričanu priču, osmijeh i druženje, međimurski župan svima je zaželio nezaboravne nadolazeće blagdane uz obilje zdravlja, druženja i mira jer „Božić nije samo doba godine. Božić je najljepši osjećaj radosti, svjetlosti i solidarnosti.


 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content