Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Najava božićnih blagdana na Mesap Adventu

Datum objave: 10. prosinca 2018.

Proteklog je vikenda, 8. i 9.prosinca 2018. godine, u prostorima Mesapa Nedelišće održan tradicionalni sajam „Mesap Advent“. Na sajmu su se božićnim poklonima, rukotvorinama, nakitom i suvenirima te drugim tradicionalnim proizvodima predstavili brojni izlagači, a pravu blagdansku atmosferu dočarao je raznovrstan kulturno-umjetnički i zabavni program.
Svi ljudi dobre volje tijekom sajma svojim su donacijama pomogli djelovanje Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“, nazočivši na koncertu „Božiću s ljubavlju“ koji se, u okviru sajma, održao u nedjelju, 9.prosinca.
„Katruža“ zahvaljuje svim izvođačima koji su nastupili na koncertu, a to su Mirko Švenda Žiga, Marija Jambrošić, Nenad Kumrić Charlie, Josip Sanjković Mitrica,  Damir Rodiger i  Martina Jakšić Rodiger, Goran i Andrea Šafarić, Henrik Šimunković, Hrvoje i Srećko Krištofić, Gabrijela Hrženjak, Jerko Fabić i  Mirjana Hudin. Na kraju koncerta s izvođačima su nastupili načelnik općine Nedelišće Darko Dania i upravitelj „Katruže“ i međimurski župan Matija Posavec svaki otpjevavši jednu božićnu pjesmu, u pratnji Deana Mošmondora na klavijaturama.  Tijekom koncerta mogle su se kupiti čestitke Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ čijom je prodajom prikupljeno 2.007,85 kuna.
Dobrovoljni prilozi za „Katružu“ iskoristiti će se  za  nabavu  lijekova i pomagala te pokrivanju troškova liječenja potrebitima.
Osim humanitarnog koncerta održana je i manifestacijaMali Božić“ u kojoj su sudjelovala djeca Dječjeg vrtića „Zvončić“  Nedelišće i Plesni studio „Korak“  Čakovec. Na božićnom mažoret showu nastupile su mažoretkinje Nedelišća, dok su tijekom vikenda posjetitelje zabavljali popularni „Kumovi“.


 
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content