Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održana Skupština Pannon EGTS-a u Pečuhu

Datum objave: 26. listopada 2018.

U Pečuhu je 26.listopada 2018. održana Skupština Pannon EGTS-a kojoj je prethodila sjednica Predsjedništva.
Raspravljano je o statusu prijavljenih projekata te je jednoglasno prihvaćeno sudjelovanje na projektu "INTER VENTURES" vrijednosti 1.311.025 eura namijenjenih unapređenju prekogranične trgovine, obrta, malih i srednjih poduzeća te projekt CROSS MARKET, namijenjen smanjenju ograničenja prodaje poljoprivrednih proizvoda malih proizvođača i OPG-a vrijednosti 200.000 eura.
Također, prihvaćen je i prijedlog osnivanja podružnica Pannon EGTS-a u Međimurskoj i Osječko baranjskoj županiji dok je za potpredsjednika izabran Darko Sobota iz Koprivničko-križevačke te Emina Kovač iz Virovitičko-podravske županije. Izvješće o radu je podnio direktor Pannon EGTS-a. U članstvo je primljeno Sveučilište iz Kapošvara, a interes za članstvo iskazala je Varaždinska županija čiji su predstavnici nazočili Skupštini. Ispred Međimurske županije Skupštini je nazočila pročelnica Ureda za poslove župana Vesna Haluga koja je iznijela prijedlog unapređenja organizacijske strukture Pannon EGTS-a što je prihvaćeno te je dogovoreno da se pristupi izradi dokumenata za sljedeću Skupštinu. 


 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content