Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sjajna atmosfera na 15. Danima zahvalnosti u Nedelišću

Datum objave: 13. listopada 2018.

U organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće u prepunoj dvorani MESAP-a održani su ovogodišnji Dani zahvalnosti. Više od 80 izlagača, udruga, klubova, obrta i OPG-ova, prikazali su ono najbolje od međimurske tradicije, gastronomije i kulturne baštine.
Radionice za više od nekoliko stotina posjetitelja koje je subotnje prijepodne provelo u dvorani MESAP-a oduševilo je one najmlađe, ali i starije posjetitelje koji su se upoznali sa starim zanatima, uživali u plesnim koreografijama mališana iz Dječjeg vrtića Zvončić, folklorne skupine Rugyecske TancegyuttesUdruge umirovljenika iz Nove Gradiške, ljepotu pokreta i mažoret štapa pokazale su mažoretkinje iz Nedelišća i iz Murskog Središća. Nezaboravan nastup KUU „Seljačka sloga“ iz Nedelišća, Bottal Fogo Tancegyuttes, KUD „Vodnjan“, KUD „Marijan Pavleković-Pajo“ Otrovanec, KUD Obrež, a dok je po prvi puta u Nedelišću na „Danima zahvalnosti“ boravio poznati hrvatski kuhar Tomislav Špiček.
Na Danima zahvalnosti u Nedelišću, brojni posjetitelji mogli su kupiti tanjur te uživati u različitim delicijama međimurskog kraja.
U sjajnoj atmosferi sajma i druženju s izlagačima, brojnim posjetiteljima uživali su i župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik Skupštine Međimurske županije Mladen Novak, načelnik Općine Nedelišće Darko Dania, zamjenik gradonačelnika Grada Vodnjana Enea Codacci, predstavnici Općine Fužine, župan Općine Središče ob Dravi Jurij Borko, brojni gosti iz susjedne Mađarske i Slovenije koji su imali i svoje štandove, te brojni mještani Nedelišća, ali i gosti iz cijelog Međimurja.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content