Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Treći sastanak projektnog tima INNO-WISEs u Mariboru, Slovenija

Datum objave: 8. listopada 2018.

Treći sastanak projektnog tima INNO-WISEs održan je 04. i 05. listopada 2018. godine u Mariboru, Slovenija.
Projektni tim odlučio se održati ovaj sastanak prije početka provedbe testne faze i programa obuke vezanom za ICT platformu INNO-WISE.
Bilo je korisno i zatvoriti aktivnosti vezane za koncept tehnološkog modela i okvira upravljanja znanjem unutar ove ICT platforme i podijeliti postignute rezultate. Domaćin sastanka bio je MONG, slovenski partneri, u suradnji s Udruženjem socijalne ekonomije Slovenije.
Nakon kratkog izvješća o administrativnom napretku projekta, Zaklada Barka, potencijalni novi partner iz Poljske, predstavljena je svim ostalim projektnim partnerima. Zaklada Barka prisustvovala je dvodnevnom sastanku i izrazila oduševljenje pristupanjem projektu. Potencijalni budući partner rekao nam je o svojoj povijesti, načinu djelovanja u kontekstu društvenih poduzeća i mreža u kojima rade.
Kasnije tijekom dana partneri zaduženi za tematske pakete rada (FPM, ITC, AG) pokazali su dosadašnji posao. Projektni partneri pokušali su identificirati ciljeve koje treba postići kroz okvir upravljačkih nadležnosti ICT platforme. Također su pokušali identificirati nove mogućnosti koje može omogućiti ICT platforma za WISE.
Zatim su se projektni partneri usredotočili na tehničku strukturu platforme. Kako bi se zajamčila najveća pristupačnost, razgovaralo se o metodičkom putu i MOOC-u.
Projektni partneri INNO-WISE-a žele pružiti inovativan i progresivan put, kroz niz alata i vođenih koraka koji bi trebali pomoći WISE-ovima da poboljšaju svoje prodajne i marketinške vještine.
Konačno, nekoliko odabranih WISE-a iz Italije, Hrvatske i Slovenije pridružilo se partnerima tijekom sastanka. Glavni cilj bio je razgovarati i razmijeniti s partnerima njihove dnevne potrebe kao WISE-ovih menadžera. Projektni partneri radili su izravno s njima kako bi razmotrili varijable i parametre povezane s njihovim internim procesom.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content