Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Skupina „Loptica“ iz Dječjeg vrtića Cipelica posjetila Međimursku županiju u povodu Dječjeg tjedna

Datum objave: 4. listopada 2018.

Mališani skupine "Loptica" iz Dječjeg vrtića Cipelica posjetili su Međimursku županiju u povodu Dječjeg tjedna koji traje od 1. do 7. listopada. Ugostio ih je župan Međimurske županije Matija Posavec, uz pomoćnicu pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport dr.sc. Blaženku Novak. Djevojčice i dječaci županu su poklonili svoje crteže na kojima su nacrtali motive Međimurja, a otpjevali su i nekoliko međimurskih pjesama.
 U pratnji svojih odgajateljica Radojke Magić, Grozdane Goričanec i pripravnice Monike Fabić, znatiželjno su razgledali vijećnicu i prostorije Županije. Dobro su se snašli i u ulozi malih vijećnika te su pripremili mnoga pitanja, na koja su njihovi domaćini rado odgovorili. Župan Posavec ispričao im je kao izgleda njegov radni dan, a zauzvrat je saznao kako izgleda njihova svakodnevnica u vrtiću. Ugodno druženje zaključeno je zajedničkom fotografijom za uspomenu.


 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content