Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2

Datum objave: 30. kolovoza 2018.
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je poziv za natječaj Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2.
Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima kako bi se ojačala međunarodna konkurentnost olakšavanjem predstavljanja njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici u inozemstvu i uvođenja proizvoda na novo, inozemno tržište te povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima.
Cilj poziva je povećati sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima te pridonijeti povećanju udjela MSP-ova u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okruženju.
Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 100.000,00 kuna, a najviši iznos je 1.000.000,00 kuna, pri čemu je intenzitet potpore za mikro i mala poduzeća 85%, dok za srednja poduzeća intenzitet iznosi  65% prihvatljivih troškova. Ukupno su raspoloživa sredstva u iznosu od 58.000.000,00 kuna.
Više inforamcija o pozivu pronađite ovdje: mingo.hr
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content