Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni poziv za iskaz interesa dobavljača za sudjelovanje u školskoj shemi u školskoj godini 2018/2019. koja se provodi na području čitave Republike Hrvatske od l. kolovoza 2018. do 31. srpnja 2019. godine.

U okviru Školske sheme voće, povrće, mlijeko i mliječni proizvodi ponuditi će se učenicima kao zaseban obrok neovisno od obroka u okviru školske prehrane, kontinuirano u nastavne dane tijekom školske godine. Voće i povrće ponuditi će se učenicima u osnovnim i srednjim školama, a mlijeko i mliječni proizvodi, učenicima od 1. do 4. razreda osnovnih škola.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju – pravne i fizičke osobe koje su registrirane za isporuku voća i povrća i/ili mlijeka i mliječnih proizvoda.

Agencija za plaćanja će najkasnije 20. rujna 2018. godine na službenim mrežnim stranicama objaviti Popis dobavljača odobrenih za isporuku voća i povrća i/ili mlijeka i mliječnih proizvoda školi/ama koja/e sudjeluju u Školskoj shemi. Objavljeni popis će se redovito dopunjavati tijekom cijelog razdoblja provedbe Školske sheme.

Javni poziv ostaje otvoren tijekom cijele školske godine 2018/2019 od dana objavljivanja na mrežnim stranicama www.apprrr.hr.

 

Više o tome ovdje