Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Vesela škola nogometa u Malom Mihaljevcu

Datum objave: 21. kolovoza 2018.

Više od 175 djevojčica i dječaka od 2 do 12 godina u narednim danima družit će se na nogometnom igralištu u Malom Mihaljevcu, a zahvaljujući Udruzi mladih Mali Mihaljevec i Mihovljan koji već šesti put organiziraju Veselu školu nogometa.
Mališani iz svih dijelova Međimurja koji će sudjelovati na 6. „Veseloj školi nogometa“ biti će raspoređeni u grupe koje su složene po različitim dobnim skupinama,a dok će se sa njima baviti mladi iz spomenutih Udruga koji su educirani treneri. Zabavna škola nogometa sastoji se od 12 kategorija te ih se najviše njih svodi na loptu i samu koordinaciju tijela.  Ujedno, tijekom utorka polaznici škole upoznat će se sa svakodnevnim radom vatrogasaca, a dok će u srijedu djelatnici policije prikazati atraktivne vježbe kako bi se djevojčicama i dječacima približio rad policijskih službenika.
Župan Međimurske županije Matija Posavec, pohvalio je inicijativu mladih iz Udruge Mali Mihaljevec i Mihovljan koji brinu i educiraju naše najmlađe sugrađane, a ujedno ovakvim projektima su primjer svima žiteljima Međimurja, ali i Hrvatske. Međimurski župan ovom prilikom je otvorio 6. Veselu školu nogometa.
Načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, pohvalio je te podržao organizaciju vesele škole nogometa i mlade iz udruga Mali Mihaljevec i Mihovljan koji su sa svojim radom primjer svima.
Filip Mikulaj, predsjednik udruge mladih Mali Mihaljevec rekao je kako je sretan što se samo na otvaranju pridružilo 160 djece te je siguran kako će u narednim danima kroz veselu školu nogometa u proći i više od 300 djece te je zahvalio pokroviteljima na nesebičnoj podršci.
Vesela škola nogometa je besplatna zahvaljujući pokroviteljima: Međimurska županija, Općina Sveti Juraj na Bregu, Općina Šenkovec, Mjesni odbor Mihovljan, Prima – biro i Proming.
Organizatori Vesele škole nogometa su Udruga mladih Mali Mihaljevec i Udruga mladih Mihovljan, dok su suorganizatori Udruga žena Mali Mihaljevec, DVD Mali Mihaljevec i NK Mali Mihaljevec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content