Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Otvoren natječaj za "Program ulaganja u zajednicu"

Datum objave: 27. srpnja 2018.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je poziv za Program ulaganja u zajednicu. Predmet poziva predstavlja podršku jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja kroz ulaganja u obnovu, izgradnju i rekonstrukciju objekta javne namjene, koji služe za zadovoljenje vjerskih, kulturnih i društvenih potreba te potiču uključenost u zajednici i doprinose očuvanju kulturne baštine, a trenutno se ne mogu financirati putem drugih postojećih financijskih instrumenata.
Prihvatljivi podnositelji zahtjeva su javno-pravni subjekti i vlasnici prihvatljivih objekata.
Prihvatljive aktivnosti su radovi na obnovi, sanaciji, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji, dogradnji i modernizaciji prihvatljivih objekata za koje je pripremljena prostorno-planska i projektno-tehnička dokumentacija, izdane potrebne dozvole i suglasnosti i čija će provedba pridonijeti cilju Programa.
Prihvatljivi objekti su objekti javne namjene koji su na raspolaganju široj lokalnoj zajednici i u kojima stanovnici zadovoljavaju vjerske, kulturne i društvene potrebe u zajednici.
Jedan podnositelj zahtjeva, prema ovom Pozivu, može podnijeti samo jedan zahtjev za sufinanciranje projekta. Najviši iznos sredstava koji se prema ovom Pozivu može dodijeliti jednom podnositelju iznosi 500.000,00 kn s PDV-om.
Neće se sufinancirati projekti čija je vrijednost manja od 50.000,00 kn s PDV-om.
Rok: Poziv je otvoren do 1. 11. 2018. godine, no Ministarstvo zadržava pravo ranijeg zatvaranja poziva u slučaju ranijeg iskorištenja raspoloživih sredstava Programa.
Više informacija o Pozivu i načinu prijave možete pronaći OVDJE.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content