Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'Znakovi kvalitete'

Datum objave: 18. srpnja 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“.
Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Svrha Poziva  je primjena znakova kvalitete kojom će se doprinijeti povećanju prepoznatljivosti kvalitete usluga i proizvoda MSP-ova. Time će se osigurati preduvjeti za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti i posljedično, doprinijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu.
Ovim se Pozivom želi potaknuti mikro, male i srednje poduzetnike da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost te doprinesu povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga na otvorenom tržištu.
Najniži iznos koji može se ostvariti je 4.000,00 kn, dok je najviši 75.000,00 kn. Maksimalni intezitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 100%.
Početak prijave na natječaj moguć je od 10. rujna 2018. godine, a krajnji rok je 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja sredstava.
Više o tome: https://efondovi.mrrfeu.hr/MISCms/Pozivi/Poziv?id=1e4bafa0-d138-40f5-82bb-b16d488cab63

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content