Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Uspješno organizirano natjecanje vatrogasaca Međimurske županije

Datum objave: 8. srpnja 2018.

U organizaciji Vatrogasne zajednice Međimurske županije i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Štefanec, na nogometnom igralištu u Štefancu, u subotu 07. srpnja, održano je županijsko vatrogasno natjecanje za seniore i seniorke u kategoriji muški A, muški B, žene A, žene B.
Natjecateljske ekipe postrojio je županijski vatrogasni zapovjednik Mladen Kanižaj, predavši prijavak predsjedniku Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mariju Medvedu, koji je zatvorio natjecatanje.
Ove godine na natjecanju je sudjelovala 91 vatrogasna desetina, od čega 62 muške ekipe i 29 ekipa žena, što sveukupno čini oko tisuću vatrogaskinja i vatrogasaca iz cijelog Međimurja.
Svima nazočnima pozdravnim riječima obratili su se, u ime domaćina, predsjednik DVD-a Štefanec Branimir Mihalic, predsjednik mjesnog odbora Dejan Hrastić, počasni predsjednik Vatrogasne zajednice MŽ Zlatko Orsag, predsjednik Kluba vatrogasnih veterana Ivan Novak, počasni zapovjednik Ivan Krištofić, zamjenik gradonačelnika Čakovca Zoran Vidović i župan Međimurske županije Matija Posavec. Svi su oni uručili i diplome te pehare najboljima a to su:
1.mjesto u kategoriji „Žene A“ osvojila je ekipa DVD-a „Pustakovec-Buzovec-Putjane“, a 1.mjesto u kategoriji „Žene B“ osvojila je ekipa DVD-a „Mali Mihaljevec“.
 1.mjesto u kategoriji „Muški A“ osvojila je ekipa DVD-a „Savska Ves 1“, a 1.mjesto u kategoriji „Muški B“ osvojila je ekipa DVD-a „Čateks Čakovec“.
Organizatori su se pobrinuli za zabavni program a organizirano je i zajedničko gledanje četvrtfinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatske i Rusije.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1680" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]
 
 
 
 
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content