Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održan 12. Sportski susret umirovljenika!

Datum objave: 16. lipnja 2018.

Već tradicionalno, u Gornjoj Dubravi, u organizaciji Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije organiziran je 12. sportski susret umirovljenika na kojem su sudjelovali umirovljenici iz Preloga, Ivanovca, Čakovec-jug, Gornjeg Hrašćana i PU Međimurske. Njih više od 160, natjecali su se u pet kategorija, a to su streljaštvo – zračna puška, šah, viseća kuglaona , pikado i  kartanje bele.
Zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec svim natjecateljima poželio je mnogo sreće, druženja, osmijeha te da osvoje pokoju medalju, a posebno ga je razveselila brojka od čak 160 rekreativaca na ovakvom druženju.
Predsjednik Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije Jožef Pfeifer, zahvalio je na suradnji Međimurskoj županiji  koja kontinuirano prati i podržava rad udruga umirovljenika, a ujedno je svima prisutnima poželio odlično druženje i nezaboravne uspomene!
[ngg_images source="galleries" container_ids="1651" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content