Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICE ZA HR PRR 2014. – 2020. ZA TIP OPERACIJE 4.2.1. – OBJEKTI ZA PROIZVODNJU ULJA I OBJEKTI ZA PRERADU MLIJEKA

Datum objave: 6. lipnja 2018.

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionicu za potencijalne korisnike tip operacije 4.2.1. – Objekti za proizvodnju ulja i objekti malog kapaciteta za preradu mlijeka.
Radionica će se održati u utorak12. lipnja 2018. godine u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje na adresi  Bana Josipa Jelačića 22 u Čakovcu s početkom u 11:00 sati.
Na radionici će biti predstavljene osnovne informacije o Natječaju za tip operacije 4.2.1 „Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima – objekti za proizvodnju ulja i objekti malog kapaciteta za preradu mlijeka“ u sklopu podmjere 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, odnosno mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.
Više informacija o radionici možete vidjeti OVDJE.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content