Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

„Katruže za Katružu“ rezultati akcije

Datum objave: 29. svibnja 2018.

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti i ove je godine tradicionalno  organizirala  akciju  „Katruže za Katružu“.

  • Akcija se odvijala   u Čakovcu,  Prelogu, Murskom Središću, Nedelišću , Belici,    i Svetoj Mariji.
  • U Čakovcu  su se  uz  aktiviste „Katruže“ akciji priključili   članovi Kulturno-umjetničkog društva „Mačkovec“ i donacijama je prikupljeno 6.545,65  kuna.
  • Aktivistice „Katruže“ iz Svete Marije  prikupile su 1.827,00  kuna.
  • U Prelogu   su  članice   udruge „Priločko srce“ prikupile   7.400,00,00 kuna.
  • U  Belici  su   akciju provele  članice Udruge žena Općine Belica  i  prikupile  2.180,00 kuna.
  •  U   Murskom Središće    članice Društva žena Mursko Središća prikupile su 3.850,00 kuna, a u Nedelišću  Udruga žena Nedelišće   905,00 kuna.
  • U akciju su se uključili i djelatnici Međimurske županije koji su prikupili 400,00 kuna. 

Ukupno je prikupljeno   23.107,65 kuna.
Zahvaljujemo svima  koji su  poklonili  katruže, svima koji su donacijom cvijet  katruže odnijeli u svoj dom te svim dragim ljudima  koji su se uključili u provođenje akcije. Hvala učenicima i djelatnicima osnovnih škola u Šenkovcu, Strahonincu i  Maloj Subotici ,  Udruzi žena Stanetinec te Gradskoj kavani Čakovec.  
Međimurci su i ovaj put pokazali  svoju humanost i dobrotu i pomogli onima  kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije.             
[ngg_images source="galleries" container_ids="1628" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content