Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međunarodni dan obitelji obilježen u Domu za starije i nemoćne osobe

Datum objave: 15. svibnja 2018.

U Domu za starije i nemoćne osobe u Čakovcu, obilježen je Međunarodni dan obitelji. Svake se godine raznim događajima obilježava današnji dan, čime se prisjeća da obitelj i obiteljsko okruženje stvaraju jedinke spojene u cjelinu koja svojim karakterom, stavovima, vjerovanjima i željom za boljom i plemenitijom sadašnjosti grade budućnost svih naraštaja.
Štefica Martinez, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu, rekla je „Naši korisnici dio su obitelji i svih zaposlenika ove naše ustanove, koji svojim stručnim, nesebičnim, humanim radom, boravak u Domu čine boljim, ljepšim i kvalitetnijim mjestom na zadovoljstvo svih nas i hvala Vam svima na tome“.
Župan Međimurske županije Matija Posavec čestitao je svim korisnicima Međunarodni dan obitelji poželjevši im puno zdravlja, osmijeha, lijepih zajedničkih trenutaka te druženja jer i na taj način žive vrijednosti koje definira obitelj.  
Međunarodni dan obitelji, svojim programom oplemenili su Marija Jambrošić s pjesmom „Međimurje malo“, korisnica Doma Marija Biščević pročitala je autorski referat o Danu obitelji, korisnica Nevenka Vincens izvela je recitaciju pjesmu „Med Murom i Dravom“, dio crkvenog Zbora sv. Nikole otpjevali su nekoliko pjesama, a dok je Zbor korisnika Doma izveo svoju prvu pjesmu „Išla žena na gosti“ i „Sjećanje na Velu Luku“ pod vodstvom Marine Grahovec.
Na samom kraju proslave župan Matija Posavec, ravnateljici Doma uručio je tradicionalnu poklon košaru, a ovu predivnu manifestaciju povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, svojim dolaskom manifestaciju su podržali,pročelnica UO za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić Grlač i predsjednik Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec Zvonko Golub.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1589" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content