Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Otvoren 3. Međimurski festival sportske rekreacije za osobe starije životne dobi

Datum objave: 3. svibnja 2018.

U dvorištu Doma umirovljenika u Čakovcu svečano je, u četvrtak, otvoren 3. Međimurski festival sportske rekreacije osoba starije životne dobi. Organizatori su Međimurski savez sportske rekreacije “Sport za sve” te Dom za starije i nemoćne osobe Čakovec dok jeHrvatske    pokrovitelj festivala Međimurska županija zbog čega se i održava u povodu dana Međimurske županije.
Ovu jedinstvenu manifestaciju u Republici Hrvatskoj podržali su predsjednica i tajnik udruge „Sport za sve” Danica Korunić i Marijan Vugrinčić, gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač i njegov zamjenik Zoran Vidović, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec Štefica Martinez a Festival je otvorio župan Međimurske županije Matija Posavec poželjevši svima sportsku sreću, obilje druženja, zdravlja i osmijeha.
Natjecanje se održalo u četiri sportsko-rekreacijskih disciplina, pikado, viseća kuglana, bacanje loptice u koš i bacanje kolutova na štap. Više od 70 natjecatelja su iz Doma za starije i nemoćne osobe „Novinšćak” iz Čakovca, „Strahija” iz Hodošana, Doma za starije „Orehovica” i Doma za starije i nemoćne „Depadansa” Čakovec.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1565" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content