Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

I naši umirovljenici obilježili Dan Međimurske županije

Datum objave: 30. travnja 2018.

Svoj doprinos obilježavanju Dana Međimurske županije dali su i naši umirovljenici okupljeni u Matici umirovljenika Međimurja. Uspješnom tradicionalnom manifestacijom „Večer poezije“ u nedjelju, 29.travnja uveselili su brojne posjetitelje spojivši glazbu i poeziju.
Poeziju su čitali Štefanija Oreški, Nadica Lovrec, Jasenka Novak i Antun Golubić dok su u glazbenom programu sudjelovali tamburaši Kulturno umjetničke udruge Žiškovec, zbor umirovljenika Čakovca, a kao posebna gošća brojne je posjetitelje razveselila međimurka Evelin Novak, prvakinja berlinske opere u pratnji Nikole Grabara.
Ovih dana Evelin Novak nastupila je u dva puta rasprodanom Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu gdje je debitirala u Puccinijevoj operi „La Boheme“. Potom je u petak nastupila na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije da bi se u nedjelju družila s umirovljenicima. Već u utorak Evelin se vraća u Berlin gdje će nastaviti nizati umjetničke uspjehe za što je dobila odličnu podršku i motivaciju publike gdje god je nastupila. 
 
[ngg_images source="galleries" container_ids="1560" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content