Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sportska nedjelja u znaku streličara i trkača

Datum objave: 29. travnja 2018.

Dani Međimurske županije još uvijek traju, a današnji dan prošao je u znaku sporta diljem Čakovca.
U jezeru starog grada otvoren je jubilarni 25. Streličarski turnir  „Veliki pehar Nikole Zrinskog“ u  organizaciji streličarskog kluba „Katarina Zrinski“  iz Čakovca, a na kojem su i ove godine bili streličari iz cijele Hrvatske te okolnih država. Streličarski turnir zajedno su otvorili župan Međimurske županije Matija Posavec i predsjednik Streličarskog kluba Katarina Zrinski, Mihael Štebih.  
 
U 10 sati započeo je  2. polumaraton Zrinskih u organizaciji Atletskog kluba Međimurja, a povodom Dana Međimurske županije u kojem je sudjelovalo više od 440 trkača na utrci od 21 kilometra te u utrci građana na 5 kilometara.
Staza od 21 km, prolazila je kroz većinu kvartova u Čakovcu, a novitet u polumaratonu su medalje, koje su posebno napravljene u specijaliziranoj tvornici gdje se rade i medalje za polumaraton u Londonu.
 
Čestitke i bravo za sve sportaše!
[ngg_images source="galleries" container_ids="1559" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content