Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Potpisana posljednja dva Ugovora za završetak škole i sportske dvorane u Orehovici vrijednih preko 3 milijuna kuna

Datum objave: 26. travnja 2018.

U Međimurskoj županiji potpisana su dva značajna ugovora koja će konačno definirati završetak jednog od kapitalnih projekata u obrazovanju Međimurja. Riječ je o završetku dogradnje Osnovne škole sa šest novih učionica i izgradnje školske sportske dvorane u Orehovici.
Ugovore o građevinskim radovima potpisali su župan Međimurske županije Matija Posavec i predstavnik izvođača radova, odabranog javnim natječajem, Božo Žvorc, direktor poduzeća „Međimurje PMP“ d.o.o. Vrijednost ugovora je 1 897 812,50 kuna sa PDV-om, a uključuje završne radove i radove vanjskog uređenja, građevinsko obrtničke radove te radove na ugradnji vertikalno podizne platforme.
Drugi Ugovor vezan je uz unutarnje opremanje sportske dvorane u Orehovici koji je župan Posavec potpisao je sa predstavnikom izvođača, Đurom Belom iz poduzeća „Brid extra“d.o.o. iz Čakovca. Vrijednost Ugovora je 1 181 455,00 kuna a uključuje nabavku kompletne sportske opreme.
Prilikom potpisivanja Ugovora, župan Posavec naglasio je kako mu je drago da i ovaj posao rade međimurske tvrtke te izrazio nadu da će svi radovi biti obavljeni u zadanim rokovima i kvalitetno kako bi se konačno nakon niza godina funkcionalna sportska dvorana i nekoliko novih učionica predali na korištenje učenicima, djelatnicima i mještanima Orehovice. „Uz ove Ugovore školi osiguravamo novih 6 učionica s kojima se može krenuti u jednosmjensku nastavu i sportsku dvoranu, koju osim najmlađih željno iščekuju i svi mještani, članovi klubova, udruga i ostali koji gravitiraju tom području“, napomenuo je Posavec.
 
[ngg_images source="galleries" container_ids="1552" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content