Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sve je spremno za Forestland 2018.

Datum objave: 25. travnja 2018.

U hotelu Castellum na samom vrhu u Sky bar-u održano je javno predstavljanje 6. „Forestlanda“ koji će se održati od petka 13. do nedjelje 15. srpnja u Brezju.  Više od 60 DJ-eva od lokalnih do svjetskih zvijezda, producenata, artista na 2 pozornice u 48 sati festivala, postati će još jednom centar elektroničke glazbe. 

Priča koja je započela 2013. godine, mlada i ambiciozna ekipa šestorice prijatelja iz Međimurja Kreše BiškupaSaše Mikaca,   Nikole HorvataBorisa NovakaMatije Žugeca i Ivana Barleka iz godine u godinu privlači veliki broj zaljubljenika u elektroničku glazbu. Tijekom trajanja „Forestlanda“ pune se i turistički kapaciteti Toplica Sveti Martin pa samu ideju podržava i Branimir Blajić, generalni direktor LifeClass Termi Sveti Martin na Muri.

Načelnik Anđelko Nagrajsalović rekao je kako gledajući u retrospektivu, lokalno stanovništvo u samom početku bilo je skeptično, ali  danas Forestland svi podržavaju.

Župan Međimurske županije Matija Posavec istaknuo je kada se spoje entuzijazam, mladenačka energija, sjajna ideja i vizija, što  je napravila ekipa koja je osmislila „Forestland“ krajnji rezultat mora biti odličan što dokazuju noviteti iz godine u godinu. „Drago mi je da je svake godine sve više posjetitelja, a ujedno sam ponosan što  „Forestland“  postaje turistički brend cijelog Međimurja“.  Međimurska županija podupire mlade te je ovom prigodom, po prvi puta potpisan ugovor u vrijednosti od 50 tisuća kuna koji će pomoći u samoj realizaciji ovogodišnjeg Forestlanda.

Kako Međimurska županija snažno podržava ovaj projekt, to je, svojom nazočnošću, potvrdio i predsjednik Skupštine Međimurske županije Mladen Novak ponudivši svu potrebnu organizacijsku pomoć.

Očekivanja od ovogodišnjeg Forestlanda, predstavio je Krešo Biškup„Očekujemo tisuće posjetitelja iz Hrvatske i okolnih zemalja što predstavlja izuzetan turistički potencijal jer smo iz jednodnevne atrakcije, „Forestland“ pretvorili u turistički projekt. Naš cilj je da festival izgradimo u tjedan dana, a nakon završetka izgleda kao da se ništa nije dogodilo.

Zanimljivost je i u tome, što je cijeli festival „eko friendly“, jer cijela infrastruktura i građevinski koncept na livadi nastane u tjedan dana, a tako i nestane nakon završetka.  Neki od ovogodišnjih artista su Petar DundovGaloski, Flash FingerMark SixmaZonderlingSteve Allen te mnogi drugi a organizatori najavljuju i niz popratnih sadržaja i iznenađenja.

[ngg_images source="galleries" container_ids="1548" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content