Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sve je spremno za II. Čakovečki polumaraton Zrinskih

Datum objave: 19. travnja 2018.

U Maloj vijećnici Međimurske županije, predstavljen je II. Čakovečki polumaraton Zrinskih u organizaciji Atletskog kluba Međimurje koji će se održati u nedjelju 29. travnja 2018., tijekom obilježavanja Dana Međimurske županije.  Atletska utrka u duljini od 5 kilometara i 21 kilometar prolazit će gotovo svim kvartovima i ulicama grada Čakovca.
Svoju podršku ovom sportskom događaju dala je i Međimurska županija, a u ime Međimurske županije, zamjenik župana Josip Grivec istaknuo je  kako s osobitim ponosom i zadovoljstvom podržava II. Čakovečki polumaraton Zrinskih jer je on simbolika povijesti Čakovca i obitelji Zrinskih, a ujedno je sjajna promocija sportskih aktivnosti i zdravog načina života.
Zamjenik gradonačelnika Grada Čakovca Zoran Vidović u svojem obraćanju rekao je kako je ponosan što se utrka održava upravo u Čakovcu te vjeruje da će se u ovogodišnji polumaraton uključiti još više sportaša i rekreativaca.
Nakon prošlogodišnjih 370 natjecatelja u ovom trenutku na II. Čakovečki polumaraton Zrinskih, prijavljeno je više od 300 trkača. Predsjednik Atletskog kluba Međimurja Mario Dobša predstavio je samu rutu polumaratona, a ujedno predstavio i novitete vezane uz samu dodjelu medalja koje su posebno napravljene za ovaj sportski događaj. Bitno je spomenuti da je ove godine izmjerena i sama staza te je dobiven certifikat u kojem je ispisana točna dionica od 21 kilometra, a koji će trkačima biti priznati u međunarodnim okvirima. 
Za sve zainteresirane, prijave se vrše putem on-line prijavnice na internet stranici AK Međimurje. Prijavni centar biti će smješten u zgradi Scheier, a koji će raditi u subotu 28. travnja od 10 do 18 sati te na dan utrke od 8 sati.  
[ngg_images source="galleries" container_ids="1537" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]
 
                    

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content