Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Humanitarka „Malim nogometom za veliki osmijeh“ održana u NGC Aton

Datum objave: 19. travnja 2018.

U dvorani NGC Aton u Nedelišću u popodnevnim satima odvijala se sportska humanitarna priča „Malim nogometom za veliki osmijeh“ za naše najmlađe iz udruge za autizam Pogled iz Nedelišća.  Humanitarna akcija koja je započela 25. veljače, danas je imala svoj centralni događaj u kojemu su odigrane 3 utakmice između Hrvatske, Slovenije, veterana Hajduka te veterana Dinama.
Načelnik Općine Nedelišće Darko Dania prisutnima je poželio dobrodošlicu te zahvalio svima koji su podržali ovu plemenitu sportsku priču.
Predsjednik Udruge Pogled Dalibor Kuhta, zahvalio je svima koji su dali svoju podršku i koji kontinuirano pomažu u radu same Udruge kako bi se olakšao svakodnevni rad djelatnika i korisnika. „Za današnji centralni događaj prodano je više od 400 karata, a sama akcija nastavit će se i u narednim danima, zaključno sa 30. travnjem. Hvala svima koji su dio naše priče“, rekao je Kuhta.  
Župan Međimurske županije Matija Posavec iskazao je oduševljenje organizacijom turnira, ali i  zadovoljstvo  ovakvim sportskim humanitarnim događajem koja je jedna velika topla ljudska priče. „Hvala svima koji su se odazvali te svima koji ste svojim donacijama pokazali svoje veliko srce“.
Gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač također je podržao događaj te poželio mnogo sreće i fair -playa na samom terenu.
Između utakmica odvijao se zabavno-plesni program u izvedbi Plesnog studia Vivona, plesne grupe Livi, Mažoretkinja iz Nedelišća i Čakovečkih mažoretkinja.
Sportski duh, humana topla priča, mnogo jedinki spojenih u team-ove još jednom se potvrdilo u Nacionalnom gimnastičkom centru u Atonu gdje su humanitarnom akcijom „Malim nogometom za veliki osmijeh“ službeno započeli Dani Međimurske županije.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1533" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content