Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Usrkšnja čestitka župana

Datum objave: 1. travnja 2018.

Drage moje Međimurke i Međimurci!
Stigli smo u razdoblje godine koje nam donosi slavlje jednog od najvećih trenutaka poimanja svijeta oko nas. Trenutka u kojem su vjera, strpljenje i nada dokazano ključ koji otvara svaka vrata i donosi čudo u naše živote. To čudo koje dokazuje pobjedu života nad smrću i jačinu vjere, donosi nam Isus svojim uskrsnućem.  Ovim Vam putem želim čestitati jedan od najvećih blagdana svih nas kršćana, Uskrs, i poželjeti da ga provedete u krugu svojih najmilijih, svoje obitelji i prijatelja, te puni zahvalnosti i ljubavi.
U današnje vrijeme često nam nedostaje tih osjećaja koji su temelj zajedničkog života i djelovanja, koji nas zbližavaju i drže na okupu. Nadam se da su svi pronašli nešto ili nekoga na čemu mogu biti zahvalni i da ispunjeni pravim vrijednostima i unutarnjim mirom dočekujete Kristovo uskrsnuće. Želim Vam da u blagdanu Uskrsa pronađete snagu za zajedničko stvaranje boljeg okruženja danas, ali i sretnije zajednice sutra za našu djecu. 
Svim kršćanskim vjernicama i vjernicima, u ime Međimurske županije i svoje osobno, želim sretan i blagoslovljen Uskrs! Želim Vam da ove dane provedete ispunjeni ljubavlju i mirom, u krugu obitelji i prijatelja.
ŽUPAN
Matija Posavec, mag. ing

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content